Funar neagă că ar urma să părăsească partidul, împreună cu alţi membri

Secretarul general al PRM, Gheorghe Funar, neagă afirmaţiile deputatului Nati Meir potrivit cărora ar urma să părăsească partidul împreună cu alţi membri, printre care şi Corneliu Bichineţ, de la Vaslui.

14 afișări
Imaginea articolului Funar neagă că ar urma să părăsească partidul, împreună cu alţi membri

Funar neagă că ar urma să părăsească partidul, împreună cu alţi membri (Imagine: Mediafax Foto)

Funar a declarat, joi, corespondentului MEDIAFAX, că aceste afirmaţii sunt simple zvonuri.

"Nu plec din PRM. Nici nu s-a pus problema. Nu am vorbit de mult timp cu domnul Nati Meir şi tot ce ştiu este că dânsul vrea să se reîntoarcă în partid", a spus Funar.

El a precizat că la nivelul conducerii PRM se analizează cererile unor foşti membri de a reveni.

"Se analizează de la caz la caz. Nati Meir a cerut să fie reprimit şi tendinţa este de a strânge rândurile", a afirmat Funar.

El a adăugat că nu are cunoştinţă despre plecări din partid, cum ar fi cea a lui Corneliu Bichineţ, de la Vaslui.

Deputatul Nati Meir a declarat, joi, pentru MEDIAFAX, că în cursul săptămânii viitoare, luni sau marţi, îşi va da demisia din Parlament şi că va părăsi România pentru totdeauna, împreună cu familia sa.

Meir a precizat că în cursul dimineţii de joi a fost vizitat acasă de Corneliu Bichineţ, care i-a transmis că vicepreşedintele PRM Lucian Bolcaş nu este de acord cu candidatura sa pe listele partidului.

El a mai spus că, atât Corneliu Bichineţ, cât şi senatorul Gheorghe Funar vor părăsi PRM în curând, din cauza tensiunilor din partid.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici