Funar: PRM speră să intre la guvernare alături de PDL şi PNG-CD

PRM speră să intre la guvernare după alegeri împreună cu PDL şi PNG-CD şi îndeamnă cetăţenii să voteze pentru ca UDMR să nu mai acceadă în Parlament, iar viitorul Guvern să nu mai fie "nevoit să ţină o viperă la piept", a declarat, joi, secretarul general al PRM, Gheorghe Funar.

14 afișări
Imaginea articolului Funar: PRM speră să intre la guvernare alături de PDL şi PNG-CD

Funar: PRM speră să intre la guvernare alături de PDL şi PNG-CD

"Sperăm ca după alegeri să intrăm la guvernare şi în constituirea viitorului Guvern să colaborăm cu reprezentanţii PDL şi PNG-CD. Sperăm să reuşim ca multe dintre iniţiativele noastre să le putem materializa în acte normative benefice pentru ţară", a afirmat, într-o conferinţă de presă la Cluj-Napoca, senatorul PRM Gheorghe Funar.

Potrivit acestuia, PRM face apel la toţi cetăţenii români cu drept de vot să se prezinte la alegeri pentru a bloca accederea UDMR în Parlament.

"În ipoteza în care se prezintă peste 65 la sută dintre români, UDMR nu va trece pragul electoral şi nu va mai intra în viitorul Parlament. Guvernul care se va forma nu va mai fi nevoit să ţină o viperă la piept, pe care scrie UDMR", a spus Gheorghe Funar.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici