Funeriu, la Buzău: UDMR se hrăneşte cu instabilitatea creată de Ponta pentru a mai face câţiva paşi

Fostul consilier prezidenţial pe probleme de educaţie Daniel Funeriu a declarat, duminică, la Buzău, că UDMR ”se hrăneşte cu instabilitatea creată de Victor Ponta şi, în timp ce la graniţele ţării este o situaţie tensionată, în ţară cei aflaţi la putere sunt preocupaţi de cu totul alte lucruri.

149 afișări
Imaginea articolului Funeriu, la Buzău: UDMR se hrăneşte cu instabilitatea creată de Ponta pentru a mai face câţiva paşi

Funeriu, la Buzău: UDMR se hrăneşte cu instabilitatea creată de Ponta pentru a mai face câţiva paşi (Imagine: Ciprian Sterian/Mediafax Foto)

Funeriu a declarat, în faţa a circa 400 de membri şi simpatizanţi PMP, că celor aflaţi la guvernare în această perioadă le este frică de o ”justiţie independentă”, transmite corespondentul MEDIAFAX.

În acelaşi context, Funeriu a declarat că Victor Ponta trebuie să meargă la Cotroceni pentru a-şi lua mandat.

”Victor Viorel Ponta trebuie să facă două lucruri: să meargă la Cotroceni să-şi ia mandat şi să-şi facă majoritate în Parlament, nu la birt. Deci, Victor Ponta, mergi la Traian Băsescu, preşedintele României, şi ia-ţi mandat dacă vrei să fii premier. Nu are curaj pentru că îi este frică. Avem la graniţele României una din cele mai tensionate situaţii de după 1990, dar în ţară avem un PSD care se clatină şi, cu toate că se clatină, îşi face filiale noi, filiala Jilava. Avem PNL ca o găină fără cap care fuge bezmetică prin curte. Apoi avem UDMR care face ce ştie cel mai bine. Se hrăneşte cu instabilitatea creată de Ponta, pentru a şantaja şi să mai facă câţiva paşi. USL s-a destrămat la câteva luni de la crearea Mişcării Populare pentru că Mişcarea Populară a arătat cum se mănâncă mamutul USL, bucată cu bucată. La europarlamentare, batem PNL, iar la prezidenţiale şi în 2016 batem PSD”, a mai spus Daniel Funeriu.

Daniel Funeriu s-a aflat, duminică, la Buzău, la o întâlnire cu membri şi simpatizanţi ai PMP, unde au mai fost prezenţi, între alţii, Elena Udrea şi Cristian Preda.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici