Funeriu: Mă înscriu în Partidul Mişcarea Populară, candidez la europarlamentare

Fostul consilier prezidenţial Daniel Funeriu a scris, marţi, pe pagina de Facebook, că se înscrie în Partidul Mişcarea Populară pentru a-l creşte şi a-l face puternic şi că va cere încrederea colegilor pentru a reprezenta PMP în Parlamentul European.

895 afișări
Imaginea articolului Funeriu: Mă înscriu în Partidul Mişcarea Populară, candidez la europarlamentare

Daniel Funeriu (Imagine: Andreea Balaurea/Mediafax Foto)

"A fost o perioadă extraordinară pentru mine în administraţie, atât ca ministru cât şi la Cotroceni, lângă Traian Băsescu, în momentele cheie din 2012 şi 2013. Pentru viitor, mă înscriu în Partidul Mişcarea Populară pentru a-l creşte şi a-l face puternic", a scris Daniel Funeriu.

El a mai arătat că intenţionează să ceară încrederea colegilor pentru a reprezenta, împreună cu cât mai mulţi candidaţi, PMP în Parlamentul European.

"Îi invit pe cei care cred într-o Românie modernă şi cu fruntea sus să vină lângă noi. Asta e calea", a mai scris Funeriu.

Preşedintele Traian Băsescu a semnat, marţi, decretele şi deciziile de eliberare din funcţie pentru consilierii prezidenţiali Sebastian Lăzăroiu, Daniel Funeriu, Virgil Păunescu, Adrian Rădulescu şi Gabriel Berca, şi pentru consilierii de stat Maria Bitang, Raluca Boboc şi Daniel Moldoveanu.

Potrivit unul comunicat de presă al Administraţiei Prezidenţiale, preşedintele Traian Băsescu a semnat eliberarea din funcţie, începând cu data de 1 februarie, a consilierilor prezidenţiali Gabriel Berca, Adrian Rădulescu, Sebastian Lăzăroiu, Virgil Păunescu, Daniel-Petru Funeriu.

Preşedintele a mai semnat deciziile pentru eliberarea din funcţie a consilierilor de stat Maria Bitang, Raluca Boboc şi Daniel-Andrei Moldoveanu, tot începând cu data de 1 februarie.

Surse politice declarau luni pentru MEDIAFAX că mai mulţi consilieri de la Cotroceni printre care Adrian Rădulescu şi Gabriel Berca ar putea să demisioneze pentru a se înscrie în Partidul Mişcarea Populară.

Informaţiile în acest sens au fost vehiculate în contextul în care Curtea de Apel Bucureşti urmează să se pronunţe în zilele următoare în cazul apelului privind înregistrarea Partidului Mişcarea Populară.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici