Gabriel Mutu şi-a lansat candidatura la Primăria sectorului 6: În viaţă nu e suficient să fii bun

Candidatul PSD pentru Primăria sectorului 6, Gabriel Mutu, şi-a lansat vineri candidatura la Sala Rapid, susţinut de mai mulţi lideri ai PSD şi UNPR, printre care şi candidatul social democrat pentru Primăria Capitalei, Gabriela Firea.

1721 afișări
Imaginea articolului Gabriel Mutu şi-a lansat candidatura la Primăria sectorului 6: În viaţă nu e suficient să fii bun

Gabriel Mutu şi-a lansat candidatura la Primăria sectorului 6: În viaţă nu e suficient să fii bun

Mutu, urmărit penal de DIICOT pentru spălare de bani, folosirea cu rea credinţă a bunurilor societăţii şi fals în înscrisuri sub semnătură privată, şi-a început discursul în faţa a sute de membri ai PSD şi UNPR enumerând succesele din cariera sa şi explicându-le acestora că intenţionează să rezolve problema traficului din sector şi să mărească spaţiile verzi.

"Am învăţat că în viaţă nu e suficient să fii bun. Trebuie să fii bun de ceva. Am reuşit în lumea afacerilor atunci când am condus cea mai mare companie din România. Am reuşit în viaţa sportivă când am devenit nu de puţine ori campion naţional. Am reuşit în calitate de inventator, când alături de specialişti, am construit prima centrală eoliană fabricată 100% în România (...) Vreau să văd copiii şi mămicile că sunt fericiţi în locurile de joacă din sectorul 6. Vreau să văd cum părinţii noştri se bucură de aerul curat pe care îl respiră în sectorul 6. Vreau ca fiecare dintre noi să meargă la serviciu fără să fie obligat să stea în traficul infernal din sectorul 6", a spus Gabriel Mutu.

Gabriela Firea a menţionat că era la maternitate cu un an în urmă şi că a ales să îl susţină pe Mutu, dar că va sărbători şi alături de fiul său.

Pe scenă, în acordurile melodiei Thunderstruck, compusă de AC/DC, au luat cuvântul mai mulţi lideri ai partidului, printre care şi senatorul Ecaterina Andronescu, liderul organizaţiei de tineret, Gabriel Petrea, europarlamentarul Viorica Dăncilă, liderul UNPR sector 6, Constantin Tomescu, secretarul general al PSD, Marian Neacşu, care a citit mesajul liderului partidului, Liviu Dragnea.

"Aş fi vrut să fiu, astăzi, împreună cu voi. Campania electorală, cu ritmul ei alert, m-a obligat să fiu astăzi în alt loc. Aş vrea să fiţi convinşi că, dacă n-am venit astăzi în faţa voastră, nu este pentru că nu am încredere în ceea ce veţi face, ci este – dimpotrivă - pentru că am o încredere foarte mare", a transmis Dragnea, care se află în ţară.

Liviu Dragnea a menţionat în mesajul său că sectorul 6 este cel mai numeros, dar şi cel mai "ghinionist" pentru că a fost lăsat în "paragină" de primarii liberali sau democrat liberali.

"Am încredere că voi veţi pune capăt ghinionului şi veţi face din sectorul 6 ceea ce locuitorii săi merită din plin. Îi urez succes lui Gabriel Mutu şi echipei sale de consilieri. Sunt convins că ei sunt schimbarea aşteptată de atât timp la sectorul 6", a afirmat Dragnea.

Gabriel Mutu este urmărit penal de DIICOT pentru spălare de bani prin intermediul unor firme de construcţii autostrăzi şi alte construcţii civile, construcţii feroviare, IT, pază şi protecţie sau modă. El mai este urmărit penal şi pentru folosirea cu rea credinţă a bunurilor societăţii şi fals în înscrisuri sub semnătură privată.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici