Gabriela Firea a analizat look-ul lui Liviu Dragnea, după ce acesta şi-a ras mustaţa: Am văzut imaginile

Primarul general al Capitalei Gabriela Firea a afirmat, marţi, referitor la faptul că Liviu Dragnea a fost scos din Penitenciarul Rahova pentru a fi dus la Instanţa supremă, că fostului lider PSD îi stă bine fătă mustaţă.

4469 afișări
Imaginea articolului Gabriela Firea a analizat look-ul lui Liviu Dragnea, după ce acesta şi-a ras mustaţa: Am văzut imaginile

Gabriela Firea a analizat look-ul lui Liviu Dragnea, după ce acesta şi-a ras mustaţa: Am văzut imaginile

"Am văzut imaginile. Îi stă bine", a comentat Gabriela Firea, întrebată fiind ce părere are de faptul că Liviu Dragnea a fost filmat marţi, la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, fără mustaţă.

Liviu Dragnea a fost adus de la Penitenciarul Rahova, marţi dimineaţă, la sediul instanţei supreme, unde trebuia să se judece contestaţia în anulare depusă de fostul lider PSD faţă de decizia de condamnare în dosarul angajărilor fictive. Magistraţii au amânat pentru 10 decembrie judecarea contestaţiei în anulare pentru ca Dragnea să-şi angajeze avocat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici