Gabriela Firea: Ciolacu este persoana cea mai potrivită să candideze la prezidenţiale

  • Gabriela Firea a declarat vineri că preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, trebuie să candideze la alegerile prezidenţiale din toamnă.
  • Cu siguranţă este persoana cea mai potrivită să candideze, a spus Firea.
Urmărește
486 afișări
Imaginea articolului Gabriela Firea: Ciolacu este persoana cea mai potrivită să candideze la prezidenţiale

Gabriela Firea: Ciolacu este persoana cea mai potrivită să candideze la prezidenţiale

Liderii social democraţi s-au reunit vineri în localitatea braşoveană Sâmbăta de Sus pentru a discuta straregia partidului pentru alegerile prezidenţiale şi parlamentare din toamnă.

„Ciolacu este persoana cea mai potrivită să candideze la prezidenţiale”, a spus Gabriela Firea la finalul şedinţei.

Firea a dezvăluit că în cadrul şedinţei s-a vorbit şi despre rezultatele alegerilor de duminică. Rezultatele vor fi analizate şi în cadrul unor întâlniri regionale ale PSD, a precizat Gabriela Firea.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici