Paul Stănescu, despre varianta unui candidat independent la prezidenţiale: exclud acest lucru

  • Secretarul general al PSD, Paul Stănescu, a declarat vineri că exclude varianta unui candidat independent susţinut de partidul său la alegerile prezidenţiale.
  • Nu este doar părerea mea, a spus Stănescu.
  • El a adăugat că PSD va avea propriul candidat.
Urmărește
314 afișări
Imaginea articolului Paul Stănescu, despre varianta unui candidat independent la prezidenţiale: exclud acest lucru

Paul Stănescu, despre varianta unui candidat independent la prezidenţiale: exclud acest lucru

Conducerea PSD se reuneşte vineri în localitatea braşoveană Sâmbăta de Sus pentru a discuta strategia partidului în perspectiva alegerilor parlamentare şi prezidenţiale.

Nu este doar părerea mea, ci şi a multor colegi cu care stau de vorbă. Partidul Social Democrat va avea un candidat la funcţia prezidenţială un membru al Partidului Social Democrat”, a declarat Paul Stănescu.

Secretarul general al PSD a mai spus că exclude varianta privind susţinerea de către social democraţi a unui candidat independent în cursa pentru Palatul Cotroceni.

„Eu exclud lucru acesta, eu ca secretar general şi ca membru al partidului exclud lucrul acesta”, a transmis liderul PSD.

Paul Stănescu a refuzat să comenteze şansele unui candidat al PSD la alegerile prezidenţiale.

„Nicio compeţie nu seamănă cu alta”, a precizat Stănescu.

PSD vrea o alianţă cu PNL pentru alegerile prezidenţiale în care candidatul unic să fie un social-democrat. Liberalii, însă, au respins varianta şi au anunţat că PNL va avea propriul candidat la alegerile prezidenţiale.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici