Gabriela Firea: Un pumn în plex de la guvern şi pentru angajatul de la stat, şi pentru cel de la privat

  • Prim-vicepreşedintele PSD Gabriela Firea susţine că „Guvernul Perdanţilor” recunoaşte austeritatea şi traiul greu pentru toţi românii, în loc să stimuleze economia prin finanţarea investiţiilor publice sau prin încurajarea consumului.
  • Ea susţine că a votat împotriva „acestui guvern incompetent”.
  • Premierul Florin Cîţu a anunţat luni că salariile bugetarilor vor fi îngheţate la nivelul veniturilor din decembrie 2020.
5274 afișări
Imaginea articolului Gabriela Firea: Un pumn în plex de la guvern şi pentru angajatul de la stat, şi pentru cel de la privat

Prim-vicepreşedintele PSD Gabriela Firea susţine, într-o postare pe Facebook, că măsurile anunţate de Guvern vor duce la sărăcirea populaţiei şi la scăderea puterii de cumpărare.

„Doi dintr-o lovitură! Un pumn în plex de la guvern şi pentru angajatul la stat, şi pentru cel de la privat! Îngheţarea salariilor, a pensiilor, a venitului minim de incluziune, precum şi a altor beneficii muncite pentru a fi obţinute, scumpirea energiei, toate vor determina o sărăcire a populaţiei, scăderea puterii de cumpărare cu efecte directe în profitul, şi-aşa afectat de pandemie, al societăţilor private. Ca peste tot în lume, ce măsuri pot lua privaţii, pentru a încerca să supravieţuiască în jungla DeDreapta de la noi? Restrângeri de activităţi, renunţare la o parte din personal, la proiecte, contracţie peste tot”, a scris marţi Gabriela Firea pe reţeaua de socializare.

Ea susţine că a votat împotriva „acestui guvern incompetent”.

„În loc de stimularea economiei prin finanţarea investiţiilor publice, prin încurajarea consumului, prin creşterea veniturilor la bugetul naţional - au pârghiile puterii -, Guvernul Perdanţilor recunoaşte austeritatea şi traiul greu pentru toţi românii. Când ai puşculiţa plină de la clienţii de partid, normal că nu crezi în lacrimile medicilor şi ale profesorilor sau în suferinţa salariaţilor de la stat şi privat, ori în disperarea pensionarilor!
PS : Am votat motivat împotriva acestui guvern incompetent”, a mai scris Gabriela Firea.

Premierul Florin Cîţu a anunţat luni că salariile bugetarilor vor fi îngheţate la nivelul veniturilor din decembrie 2020.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici