Galerie Foto: Alegeri locale 2008 - turul II

Alegătorii din aproape 1.500 de localităţi, inclusiv Bucureşti, sunt aşteptaţi, duminică, la urne, de la ora 7.00 şi până la ora 21.00, pentru a-şi decide primarul în al doilea tur al alegerilor locale, câştigători urmând să fie declaraţi candidaţii care au obţinut cel mai mare număr de voturi.

54 afișări
Imaginea articolului Galerie Foto: Alegeri locale 2008 - turul II

Galerie Foto: Alegeri locale 2008 - turul II

Potrivit datelor făcute publice de Biroul Electoral Central, din cele 3183 de mandate de primar, au fost atribuite în urma primului tur de scrutin mai mult de jumătate, iar 1474 mandate urmează să fie disputate în al doilea tur de scrutin.

Vezi aici o galerie foto.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici