Gândul: „Exclusul“ Mitrea se împacă cu PSD, dar nu-l iartă pe „măgarul“ Hrebenciuc

Miron Mitrea pare că se va întoarce cu gânduri de pace din vacanţă. În interviul pentru Gândul, fostul secretar general al PSD spune că poate trăi fără funcţii de conducere în stat şi se îndoieşte că va candida la vreun post în conducerea partidului, la congresul din primăvară.

21 afișări
Imaginea articolului Gândul: „Exclusul“ Mitrea se împacă cu PSD, dar nu-l iartă pe „măgarul“ Hrebenciuc

Gândul: „Exclusul“ Mitrea se împacă cu PSD, dar nu-l iartă pe „măgarul“ Hrebenciuc

Crede că susţinerea PNL la guvernare, în ultimii doi ani, a fost „o prostie cât casa”, care a făcut ca PSD să ia mai puţine mandate decât în 2004.

Află ce dezvăluiri mai face Miron Mitrea în interviul acordat cotidianului Gândul pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici