Gândul: Florin Barbu spune că protestul fermierilor nu este revendicat de nicio asociaţie / Săptămâna viitoare se va întâlni cu agricultorii

Protest spontan în Capitală, declanşat de transportatori şi fermieri. În acest context, ministrul Agriculturii, Florin Barbu, a precizat că „până în acest moment, la ministerul Agriculturii nu a primit nicio revendicare, pentru că nicio asociaţie nu îşi asumă acest protest”.

96 afișări
Imaginea articolului Gândul: Florin Barbu spune că protestul fermierilor nu este revendicat de nicio asociaţie / Săptămâna viitoare se va întâlni cu agricultorii

Florin Barbu, ministrul Agriculturii

Florin Barbu a precizat că a stabilit deja cu fermierii o întâlnire pentru a discuta despre problemele din agricultură, dar şi despre proiectele aflate în derulare la Ministerul Agriculturii.

„Am stabilit deja o întâlnire cu toate asociaţiile şi federaţiile, săptămâna viitoare, pentru a le prezenta programele pe care le avem pregătite pentru acest an. Vom putea vorbi, aşa cum facem mereu, la aceste întâlniri, despre problemele pe care le întâmpină şi sunt sigur că vom găsi, ca de fiecare dată, rezolvare. Aceste întâlniri le aveam programate înainte să apară acest protest”, a spus Florin Barbu.

Potrivit ministrului, fermierii reclamă preţurile la asigurările obligatorii pentru utilajele agricole, dar şi probleme legate de permisul de conducere, pentru care Florin Barbu spune că nu are atribuţii în domeniu, dar îi asigură pe fermieri de tot sprijinul său.

„Din informaţiile apărute în spaţiul public, am văzut că problemele pe care le reclamă au legătură cu RCA şi cu permisele de conducere. Chiar dacă acestea nu ţin de Ministerul Agriculturii, voi face tot ce pot pentru a-i sprijini să găsim împreună o rezolvare”, a precizat Barbu.

CITEŞTE MAI MULT PE GÂNDUL

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici