Gândul: Geoană va cere demisia lui Predoiu dacă Raportul pe Justiţie va fi defavorabil

Preşedintele PSD, Mircea Geoană, a declarat cotidianului "Gândul" că, în cazul în care Raportul CE pe Justiţie va fi defavorabil, va cere demisia ministrului Cătălin Predoiu.

14 afișări
Imaginea articolului Gândul: Geoană va cere demisia lui Predoiu dacă Raportul pe Justiţie va fi defavorabil

Gândul: Geoană va cere demisia lui Predoiu dacă Raportul CE pe Justiţie va fi defavorabil

Liderul PSD a declarat, pentru "Gândul", că, dacă raportul va fi unul negativ, el va cere demisia lui Predoiu.

"Democrat-liberalii încearcă să transfere acum vina pentru ceea ce se întâmplă, către Parlament. Nu e normal. Băsescu a avut toate pârghiile în mână: Macovei, Predoiu. Sigur, Băsescu nu-şi va da demisia, dar Predoiu trebuie s-o facă", a spus Geoană.

"Am avut această discuţie în Coaliţie. Vina nu-i aparţine decât ministrului Justiţiei, care trebuie să plece în cazul în care monitorizarea României va fi negativă", a declarat, marţi, şi liderul grupului PSD din Camera Deputaţilor, Viorel Hrebenciuc, mai scrie "Gândul".

PSD va solicita, atât în cadrul Coaliţiei guvernamentale, cât şi preşedintelui Traian Băsescu, revocarea din funcţie a ministrului Justiţiei, Cătălin Predoiu, în cazul în care Raportul CE pe Justiţie, din iunie, va fi defavorabil, au arătat surse din PSD.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici