Gândul: PSD se pregăteşte să-şi schimbe conducerea

Indiferent dacă Mircea Geoană va câştiga sau nu la prezidenţiale, la începutul lui 2010, partidul va redeveni teatrul luptelor pentru supremaţie şi putere. Într-un fel sau altul, Geoană va pleca din fruntea PSD, făcând loc unei noi formule de conducere, potrivit Gândul.

13 afișări
Imaginea articolului Gândul: PSD se pregăteşte să-şi schimbe conducerea

Gândul: PSD se pregăteşte să-şi schimbe conducerea (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Dacă va câştiga Cotroceniul, Mircea Geoană va deveni, paradoxal, liderul suprem al partidului. Va căpăta autoritatea la care azi doar tânjeşte; îşi va putea instala la conducere o echipă de loialişti prin care va impune “visurile lui de reformă”, după cum anticipează unii strategi din PSD.

Citeşte mai multe despre cine se antrenează să ia locul lui Geoană pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici