Geoană a dispus o anchetă la Senat în cazul publicării stenogramelor

Preşedintele Senatului, Mircea Geoană, a declarat, miercuri, că a solicitat o analiză la nivelul Senatului, în urma apariţiei în presă a unor segmente importante din probatoriul aflat la dosarul lui Cătălin Voicu, el precizând că toate procedurile au fost respectate în mod riguros.

21 afișări
Imaginea articolului Geoană a dispus o anchetă la Senat în cazul publicării stenogramelor

Geoană a dispus o anchetă la Senat în cazul publicării stenogramelor (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

"În condiţiile în care segemente importante din ceea ce ne-a fost transmis ca probatoriu a apărut în presă, am dispus o analiză internă la nivelul Senatului, pe de o parte, la nivelul Secretarului General", a spus Geoană.

El a precizat că i s-a transmis de către secretarul general că procedura de secretizare a documentelor a fost riguros respectată, acelaşi lucru fiind afirmat şi de către preşedintele Comisiei juridice, Toni Greblă, şi anume că este exclusă orice scurgere de informaţii pe traseul din momentul transmiterii documentelor la Senat şi până astăzi.

"Această situaţie trebuie clarificată. (...) Pot să vă spun astăzi cu toată seriozitatea, de la tribuna Senatului, că toate procedurile au fost respectate în mod riguros", a mai spus preşedintele Senatului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici