Geoană: Anunţul lui Diaconescu arată că există şi prietenie dincolo de rivalitate

Preşedintele PSD, Mircea Geoană, a afirmat, sâmbătă, la congresul extraordinar, că anunţul lui Cristian Diaconescu de retragere din cursa pentru şefia PSD şi de acordare a sprijinului, arată că există şi prietenie dincolo de competiţia din partid.

17 afișări
Imaginea articolului Geoană: Anunţul lui Diaconescu arată că există şi prietenie dincolo de rivalitate

Geoană: Anunţul lui Diaconescu arată că există şi prietenie dincolo de rivalitate (Imagine: Thomas Campean/Mediafax Foto)

Cristian Diaconescu, unul dintre candidaţii la preşedinţia PSD, a afirmat, cu puţin timp înainte ca procedura de vot să înceapă, că renunţă la candidatură şi îi acordă sprijinul lui Mircea Geoană.

În aceste condiţii, singurii competitori care au rămas în cursă şi mai contează sunt Mircea Geoană şi Victor Ponta.

Geoană a spus că Diaconescu este unul dintre cei mai apropiaţi oameni din partid, cunoscându-se de foarte mulţi ani, fiind colegi şi la Ministerul Afacerilor Externe, şi în guvernul Năstase, şi în conducerea PSD după 2005.

"Mi se pare din generaţia intermediară a partidului unul dintre cei mai competenţi şi cei mai capabili oameni pe care-i avem, de aceea într-un fel cred că gestului lui este unul pe care pe mine în mod evident mă ajută şi mă onorează, dar este şi un gest prin care putem să arătăm că dincolo de competiţie în partid ştim să găsim şi gradul de prietenie şi de colegialitate care de multe ori mi se pare că a cam dispărut", a afirmat el.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici