Geoană: AVAS vrea să lichideze toate uzinele din zonele imobiliare atractive

Liderul PSD Mircea Geoană a declarat, luni, după o vizită făcută la fabrica de armament Tohan Zărneşti, judeţul Braşov, că Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) are intenţia de a lichida toate uzinele din zonele imobiliare atractive.

1 afișare
Imaginea articolului Geoană: AVAS vrea să lichideze toate uzinele din zonele imobiliare atractive

Geoană: AVAS vrea să lichideze toate uzinele din zonele imobiliare atractive

"AVAS vrea să lichideze toate uzinele din zonele imobiliare atractive. Şi Braşovul este una din aceste zone. PSD va fi un apărător al industriei braşovene, în general şi al celei de armament, în special. Orice propunere de lichidare se va lovi de opoziţia PSD-ului", a spus Geoană.

Liderul PSD a precizat că este nefiresc ca o mare parte din cota de 2,38% din PIB, rezervat industriei de apărare, să fie destinată achiziţionării de echipamente din străinătate, în loc să fie distribuită companiilor româneşti de profil.

Geoană a făcut, în cursul zilei de luni, vizite la toate primăriile PSD din judeţ, urmând ca marţi să participe la "Reuniunea informală privind strategia politică a partidului", la Bran. La întrunire, au fost invitaţi toţi vicepreşedinţii PSD în vederea stabilirii unei liste "cu cele mai importante proiecte sociale care să răspundă solicitării oamenilor".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici