Geoană: Băsescu este un obstacol în calea dezideratelor naţionale ale României

Liderul PSD, Mircea Geoană, a declarat, vineri, după şedinţa CExN de la Turnu Măgurele, că Traian Băsescu reprezintă un obstacol în calea dezideratelor naţionale ale României, date de necesitatea ca România să aibă un nou curs în perspectiva turului doi al alegerilor şi după alegerile prezidenţiale.

20 afișări
Imaginea articolului Geoană: Băsescu este un obstacol în calea dezideratelor naţionale ale României

Geoană: Băsescu este un obstacol în calea dezideratelor naţionale ale României (Imagine: Mediafax Foto)

"Suntem absolut convinşi că îndepărtarea lui Traian Băsescu de la conducerea României reprezintă nu doar o necesitate politică şi electorală a PSD sau a lui Mircea Geoană, ci reprezintă un obiectiv care trebuie să adune un larg front de iubitori ai democraţiei şi ai unei noi direcţii pentru România", a spus Geoană.

El a susţinut, totodată, că interesul naţional românesc cere în acest moment ca Traian Băsescu să nu mai fie preşedintele României. "Încă cinci ani de regim Băsescu înseamnă prea mult şi riscuri mult prea grave pentru interesul general românesc", a spus Geoană.

Liderul PSD a arătat că misiunea PSD de a-l îndepărta pe Traian Băsescu de la preşedinţa României depăşeşte interesul strict al unui partid politic, oricât de mare ar fi el, fiind "un interes naţional".

"Inclusiv în perspectiva turului doi şi mai ales după alegerile prezidenţiale, România are nevoie de un curs nou şi este clar că în acest moment domnul Băsescu este un obstacol în calea acestor deziderate naţionale", a adăugat Geoană.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici