Geoană: Băsescu încearcă să rupă coalţia "de jos, de sus"

Preşedintele PSD, Mircea Geoană, a declarat, luni, la Călăraşi, că Traian Băsescu este în spatele "strategiei" aplicate, în ultima vreme, de PSD, prin care se doreşte provocarea social-democraţilor.

12 afișări
Imaginea articolului Geoană: Băsescu încearcă să rupă coalţia "de jos, de sus"

Geoană: Băsescu încearcă să rupă coalţia "de jos, de sus" (Imagine: Mediafax Foto)

Geoană a spus că, în opinia sa, Băsescu va fi sancţionat de electorat pentru faptul că doreşte să provoace instabilitate.

El a fost întrebat cum comentează atitudinile filialelor PDL care anunţă, din ce în ce mai multe, ruperea protocolului cu PSD sau faptul că acest protocol nu funcţionează.

Geoană a menţionat că este o strategie, care nu este a PDL, ci a lui Traian Băsescu, acesta dorind să rupă coaliţia "de jos, de sus", prin provocarea social-democraţilor.

Democrat-liberalii nu mai doresc continuarea relaţiei cu PSD în coaliţia de guvernare, acest curent de opinie existând atât la nivelul organizaţiilor judeţene cât şi la nivel parlamentar, senatorii PDL dând inclusiv un vot în grupul parlamentar în acest sens.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici