Geoană: Dacă Stolojan nu candidează pe uninominal, rămâne un fricos

Preşedintele PSD, Mircea Geoană, a declarat, joi, la Craiova, că prim-vicepreşedintele Theodor Stolojan rămâne un "fricos" şi un "politician al trecutului" dacă nu va avea curajul să candideze, pe sistemul uninominal, la alegerile parlamentare.

14 afișări
Imaginea articolului Geoană: Dacă Stolojan nu candidează pe uninominal, rămâne un fricos

Geoană: Dacă Stolojan nu candidează pe uninominal, rămâne un fricos (Imagine: Mediafax Foto)

"Dacă domnul Stolojan are curajul şi pretenţia să conducă Guvernul României, să facă bine înainte să vină să candideze într-un colegiu din această ţară, pe sistem uninominal. Dacă nu, înseamnă că rămâne doar un fricos şi un politician al trecutului, indiferent de ţinuta mai mult sau mai puţin sportivă pe care o afişează din când în când", a declarat Geoană.

Liderul PSD a arătat, totodată, că, probabil, Stolojan "s-a învăţat să fie listac" la Parlamentul Europan, iar faptul că nu candidează la alegerile pentru Parlamentul României, pe sistem uninominal, reprezintă o "dovadă de teamă" şi recunoaşterea complotului prin care "alianţa murdară" PDL-PRM-PNG încearcă să amâne implementarea votului uninominal.

"Să v-o spun pe aia dreaptă: nu înţeleg de ce domnul Stolojan nu are curajul să candideze pentru Parlamentul României. Poate s-a învăţat să fie listac la Parlamentul European. Cred că este nefiresc pentru cineva care are pretenţia să ajungă prim-ministru al unei ţări să nu dea pieptul, în sistem uninominal, cu alegătorii", a mai declarat Geoană.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici