Geoană: Decizia de a-l susţine pe Băsescu este "cântecul de lebădă" în politică pentru Simirad

Decizia lui Constantin Simirad de a susţine candidatura lui Traian Băsescu la prezidenţiale este "cântecul de lebădă", în politică, pentru preşedintele Consiliului Judeţean Iaşi şi "trădare pe faţă, iar trădarea se plăteşte", a declarat, sâmbătă, la Goleşti, judeţul Argeş, liderul PSD, Mircea Geoană.

17 afișări
Imaginea articolului Geoană: Decizia de a-l susţine pe Băsescu este "cântecul de lebădă" în politică pentru Simirad

Geoană: Decizia de a-l susţine pe Băsescu este "cântecul de lebădă" în politică pentru Simirad (Imagine: Mediafax Foto/Liviu Chirica)

"Eu ştiam că este un aventurier în politică. A fost la mai multe partide de-a lungul timpului şi va merge probabil şi în altele. Din punct de vedere al reputaţiei, acesta este cântecul său de lebădă. Până la urmă, fiecare îşi alege destinul pe care îl doreşte. De multe ori, în astfel de momente poţi să-ţi dai seama de calitatea unui om", a declarat Mircea Geoană.

Întebat dacă opţiunea lui Simirad pentru Traian Băsescu are legătură cu excluderea sa, după un vot în unanimitate al social-democraţilor din Iaşi, Geoană a răspuns: "Evident. Dacă aş fi fost şi eu membru al organizaţiei Iaşi a PSD aş fi votat la fel. Nu poţi să fii într-o echipă şi să lucrezi cu adversarul. Este trădare pe faţă, iar trădarea se plăteşte. A fost aventurier în politică, dar acum cred că pur şi simplu s-a făcut de râs".

Preşedintele Senatului, Mircea Geoană, a participat, sâmbătă, la festivitatea de decernare a titlurilor de cetăţeni de onoare şi de fii şi fiice ale Argeşului, desfăşurată la Muzeul Viticulturii şi Pomiculturii de la Goleşti, în cadrul ediţiei a treia a Sărbătorilor Argesului şi Muscelului.

La ora transmiterii ştirii, preşedintele Senatului a plecat de la Goleşti, dar manifestarea "Sărbătorile Argeşului şi Muscelului" continuă, urmând a se încheia duminică.

Preşedintele Consiliului Judeţean Iaşi, Constantin Simirad, a fost exclus, vineri, din PSD, în urma deciziei Biroului Permaent Judeţean lărgit al filialei, decizia excluderii fiiind luată în unanimitate, prin votul a peste 140 de reprezentanţi PSD, a anunţat, vineri, într-o conferinţă de presă, liderul PSD Iaşi, Gheorghe Nichita.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici