Geoană despre candidatura lui Mitrea: Cine e Mitrea? Nu are nicio funcţie în partid

Liderul PSD Mircea Geoană a declarat, duminică seară, într-o emisiune televizată, referindu-se la o eventuală candidatură a lui Miron Mitrea la preşedinţia partidului, că acesta nu are nicio funcţie în formaţiunea social-democrată şi prin urmare nu-l interesează, întrebând "Cine e Mitrea?".

20 afișări
Imaginea articolului Geoană despre candidatura lui Mitrea: Cine e Mitrea? Nu are nicio funcţie în partid

Geoană despre candidatura lui Mitrea: Cine e Mitrea? Nu are nicio funcţie în partid (Imagine: Mediafax Foto)

Întrebat, la Realitatea TV, cu privire la informaţiile legate de intenţia lui Miron Mitrea de a candida la preşedinţia PSD, Geoană a răspuns: "Cine e Mitrea? Nu are nicio funcţie în partid, aşa că nu mă interesează".

În ceea ce priveşte Congesul PSD, Geoană a apreciat că miza acestuia nu va fi persoana care va conduce partidul, ci persoana care poate să-l înfrângă pe Traian Băsescu.

"Cred că la acest faimos congres al nostru în care miza nu este cine conduce partidul, ci miza este cine poate să-l înfrângă pe Traian Băsescu. Cred că a pornit cu bune intenţii (T. Băsescu), din punct de vedere al eficacităţii mandatului cred că sunt foarte multe restanţe", a spus Mircea Geoană, referindu-se la congresul care ar putea avea loc în aprilie şi unde ar urma să fie ales preşedintele partidului, dar şi să fie desemnat candidatul la Preşedinţie.

În decembrie 2008, Miron Mitrea declara, într-o convorbire telefonică a cărei transcriere a ajuns în presă: "Cu Geoană am probleme. Mi-am băgat dinţii în beregată şi nu-i mai scot. Nu-l mai las, bă. Mi-am băgat colţii în gâtul lui, până nu-i rup beregata nu mă las!".

Surse din partid au declarat recent că la Congres Miron Mitrea va candida la preşedinţia partidului şi că îl va susţine pe Liviu Dragnea pentru postul de secretar general.

Citeşte şi:

Mitrea: „Până nu-i rup beregata lui Geoană nu mă las!“

Geoană nu a luat încă o hotărâre asupra candidaturii sale la Preşedinţie

Geoană se gândeşte să candideze la preşedinţia României - surse

Mai mulţi lideri PSD i-au cerut lui Geoană să candideze la prezidenţiale

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici