Geoană, despre o candidatură la prezidenţiale: Voi lua o decizie după ce termin la NATO

  • Mircea Geoană spune, vineri, că va lua decizia dacă va candida la alegerile prezidenţiale din 2024 după ce îşi termină contractul la NATO.
  • Liderul PSD, Marcel Ciolacu, spunea, joi, că „nu crede în ciorbe reîncălzite”.
345 afișări
Imaginea articolului Geoană, despre o candidatură la prezidenţiale: Voi lua o decizie după ce termin la NATO

„Eu sunt un om care deja este vaccinat cu politica românească şi sunt un om mult mai circumspect faţă de ce înseamnă politică românească. Că am un interes imens faţă de România şi faţă de bătălia pentru viitorul României în ceea ce scriu în carte este altceva. (...) Am toată libertatea să-mi fac datoria profesionist până în ultima zi de mandat la NATO. Aşa este corect, aşa este moral, aşa este profesional. Nu fac niciun fel de derogare de la această regulă. După ce termin la NATO, ne mai întâlnim, mai discutăm”, spune Mircea Geoană la Europa FM.

El afirmă că are contract de trei ani, care a fost prelungit de două ori, iar decizia privind o eventuală candidatură la prezidenţiale o va lua după încheierea mandatului la NATO.

„Mă opreşte lumea pe stradă şi mă întreabă dacă o să candidez şi le spun sincer că nu ştiu, am o treabă de făcut. După ce termin acolo mai discutăm şi vedem ce facem”, adaugă Geoană.

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a comentat posibila candidatură a lui Geoană la alegerile prezidenţiale spunând că „nu crede în ciorbe reîncălzite”.

Mircea Geoană a pierdut alegerile prezidenţiale din 2009 în faţa lui Traian Băsescu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici