Geoană despre o susţinere a lui Băsescu la preşedinţie: E cea mai bună glumă din ultimii doi ani

Preşedintele PSD, Mircea Geoană, a declarat, vineri, la Timişoara, referitor la posibilitatea susţinerii de către PSD a lui Traian Băsescu la alegerile prezidenţiale, că "este cea mai bună glumă din ultimii doi ani".

16 afișări
Imaginea articolului Geoană despre o susţinere a lui Băsescu la preşedinţie: E cea mai bună glumă din ultimii doi ani

Geoană despre o susţinere a lui Băsescu la preşedinţie: E cea mai bună glumă din ultimii doi ani (Imagine: Mediafax Foto)

Întrebat dacă amânarea desemnării unui candidat propriu înseamnă că va susţine candidatura lui Traian Băsescu pentru un nou mandat de preşedinte, Geoană a răspuns: "Ce? Nu, că nu am auzit bine, cred că sunt fudul de urechea dreaptă. Asta este cea mai bună glumă din ultimii doi ani".

El a continuat: "Evident, vom avea candidatul nostru, pe care îl vom stabili la congresul partidului. Chiar şi azi am discutat cu organizaţiile din Banat, când cred şi colegii noştri că ar fi un bun moment", a spus Mircea Geoană, precizând că este vorba despre o pregătire mai amplă, care ţine şi de alegerile interne din partid şi "crearea unei anumite platforme".

Liderul PSD a mai spus că desemnarea candidatului PSD la preşedinţie "nu poate întârzia”, pentru ca acest candidat să aibă şanse cât mai mari.

"Vom stabili acest lucru la Congresul partidului. Această desemnare nu poate întârzia şi, cu cât vom face alegerea mai repede, cu atât va fi mai bine pentru a ne creşte şansele", a spus liderul PSD.

Citeşte şi:

Geoană: Alegerile prezidenţiale şi europene nu vor fi un "joc de domnişoare"

Tăriceanu: PNL nu discută susţinerea unui candidat independent la preşedinţie

Iliescu crede că şi România ar putea avea un Obama

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici