Geoană despre PSD: Este un partid nărăvaş, care nu e uşor de condus

Preşedintele PSD, Mircea Geoană, a declarat, sâmbătă, la Ploieşti, cu ocazia lansării cărţii sale "Încredere", că partidul pe care îl conduce este unul "mare şi nărăvaş", care nu este uşor de condus, Geoană spunând că PSD ar trebui să găsească "o reconciliere" cu elitele româneşti.

34 afișări
Imaginea articolului Geoană despre PSD: Este un partid nărăvaş, care nu e uşor de condus

Geoană despre PSD: Este un partid nărăvaş, care nu e uşor de condus (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

În discursul ţinut cu ocazia lansării celei mai recente cărţi pe care o semnează, liderul PSD a arătat că volumul "Încredere" este o carte despre omul, cetăţeanul, soţul, tatăl Mircea Geoană şi despre valorile acestuia, fără a fi însă un manifest politic.

"E o carte care vă invită să descoperiţi lucrurile care mă fac să stau în această luptă politică. (…) Să ştiţi că a conduce un partid mare şi nărăvaş ca PSD nu e lucru uşor", a spus Geoană.

Liderul social-democrat a adăugat că el crede cu tărie că partidul pe care îl conduce şi "în general stânga românească va trebui să îşi găsească o reconciliere cu elita intelectuală a acestei ţări".

"Va trebui să găsim şi să facem noi acest pas de deferenţă pentru oamenii de cultură, pentru oamenii de afaceri, pentru oamenii care reprezintă, până la urmă, forţa unei naţiuni", a spus Geoană.

Mircea Geoană şi-a lansat, sâmbătă, la Muzeul de Istorie din Ploieşti, cartea "Încredere", la eveniment participând mare parte dintre liderii locali ai PSD şi câteva zeci de membri şi simpatizanţi ai formaţiunii social-democrate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici