Geoană, Diaconescu şi Constantinescu se întâlnesc, joi, la MAE

Mihnea Constantinescu, propus în locul lui Filip Teodorescu în funcţia de ambasador al României la Chişinău, se întâlneşte, joi, la MAE cu ministrul Cristian Diaconescu şi cu preşedintele Senatului, Mircea Geoană, au declarat pentru MEDIAFAX, surse politice.

32 afișări
Imaginea articolului Geoană, Diaconescu şi Constantinescu se întâlnesc, joi, la MAE

Geoană, Diaconescu şi Constantinescu se întâlnesc, joi, la MAE

Diplomatul Mihnea Constantinescu s-a aflat, miercuri seară, la Palatul Cotroceni, pentru a primi din partea şefului statului român scrisoarea de acreditare pentru calitatea de ambasador al României la Chişinău, au declarat pentru MEDIAFAX surse oficiale.

Fostul ambasador român la Chişinău, Filip Teodorescu, a fost declarat, miercuri, persona non grata de preşedintele Vladimir Voronin, având la dispoziţie 24 de ore pentru a părăsi R.Moldova. Termenul expiră joi, în jurul prânzului.

Mihnea Constantinescu a primit, miercuri seară, avizul comisiilor de politică externă ale Senatului şi Camerei Deputaţilor pentru postul de ambasador al României în R.Moldova, cei prezenţi votând în unanimitate pentru numirea sa în această funcţie. Preşedintele Comisiei de politică externă din Senat, Titus Corlăţean, a declarat, la finalul şedinţei, că Mihnea Constantinescu a fost votat în unanimitate pentru funcţia de ambasador.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici