Geoană: După ani în care a atacat magistraţii, Antonescu s-a trezit că-i place independenţa Justiţiei

Senatorul PSD Mircea Geoană a declarat, vineri, pentru MEDIAFAX, că liderul PNL Crin Antonescu s-a "trezit" să spună că îi place independenţa Justiţiein după ce a atacat magistraţii şi a acuzat DNA că face dosare doar PNL, el arătând că între Antonescu şi Băsescu nu există, de fapt, diferenţe.

583 afișări
Imaginea articolului Geoană: După ani în care a atacat magistraţii, Antonescu s-a trezit că-i place independenţa Justiţiei

Mircea Geoană (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

"După ce ani de zile a atacat cu voioşie magistraţii, după ce acuza, în urmă cu câteva zile doar, DNA că face dosare doar membrilor PNL, Crin Antonescu s-a trezit astăzi să ne spună că îi place independenţa justiţiei. Pur şi simplu nu este credibil", a spus Geoană.

Senatorul PSD a susţinut că nu există nicio diferenţă între Antonescu şi Băsescu pentru că ambii se joacă cu acest subiect al Justiţiei pentru a-şi promova interese politicianiste.

"Nu există nicio diferenţă între Crin Antonescu şi Traian Băsescu, amândoi jucându-se cu subiectul Justiţiei pentru a-şi promova interesele politicianiste. Justiţia nu are nevoie de un pact naţional al oamenilor politici pentru a fi independentă, ci trebuie lăsată pur şi simplu în pace. Să lăsam CSM să-şi facă treaba!", a spus Geoană.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici