Geoană este de acord cu revenirea lui Dâncu în conducerea PSD

Liderul PSD, Mircea Geoană, a declarat, joi, că este de acord cu revenirea lui Vasile Dâncu în funcţia de vicepreşedinte, la invitaţia lui Vanghelie, spunând că partidul are nevoie de toţi cei care pot contribui la succesul PSD.

1 afișare
Imaginea articolului Geoană este de acord cu revenirea lui Dâncu în conducerea PSD

Geoană este de acord cu revenirea lui Dâncu în conducerea PSD

Întrebat într-o conferinţă de presă, la Arad, cum comentează faptul că Vanghelie i-a cerut lui Dâncu să revină pe funcţie, Mircea Geoană a spus că "e bine că înţelepciunea revine în partid".

"Avem acum nevoie de toţi care pot să aducă o contribuţie pozitivă la succesul nostru (…) Cred că vremea în care discutam în contradictoriu în partid a trecut", a spus liderul PSD.

Senatorul Vasile Dâncu declara, săptămâna trecută, pentru MEDIAFAX, că nu se pune problema revenirii sale la decizia de a demisiona din funcţia de vicepreşedinte, el arătând că nu funcţiile sunt importante, ci competenţa sa şi modul în care ajută partidul.


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici