Geoană: Eu am avut un mesaj de unitate, Băsescu dezbină şi vorbeşte despre trecut

Candidatul PSD la Preşedinţie, Mircea Geoană, a declarat, vineri, la RRA, că în această campanie a lansat două mesaje, unul de unitate, iar celălalt legat de probleme economice, în timp ce Traian Băsescu, "un om care dezbină", a vorbit despre trecut.

30 afișări
Imaginea articolului Geoană: Eu am avut un mesaj de unitate, Băsescu dezbină şi vorbeşte despre trecut

Geoană: Eu am avut un mesaj de unitate, Băsescu dezbină şi vorbeşte despre trecut (Imagine: Ştefan Birlodeanu/Mediafax Foto)

"Eu am avut succes în această campanie şi sunt convins că voi avea succes până la sfârşit pentru că am venit cu două mesaje extrem de simple. Un mesaj de unitate, pe care l-am transmis cu încredere. Lumea mă vede şi mă simte că sunt un om bun şi un om care încearcă să adune în jurul lui oameni care sunt competenţi. Al doilea mesaj extrem de clar legat de economie, de locuri de muncă, de agricultură, de relansare economică", a declarat Mircea Geoană.

În opinia sa, Traian Băsescu a avut "o campanie legată mai degrabă de trecut decât de viitor şi nu a rostit în campanie nici măcar o dată «locuri de muncă»".

"Domnul Băsescu este un om care mai degrabă dezbină decât uneşte, vorbeşte despre trecut. Eu sunt un om care uneşte oamenii şi vă vorbesc despre viitor", a apreciat Geoană.

De asemenea, el a făcut un apel românilor să se prezinte la vot pe 6 decembrie şi să-i acorde încrederea.

"Fac un apel către cei care au votat alţi candidaţi în primul tur să-mi dea încrederea lor. (...) Voi avea un mandat de preşedinte care să-i unească pe români. (...) Veniţi cu toţii la vot, este un moment important pentru ţară!", a conchis candidatul PSD la Preşedinţie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici