Geoană face o vizită la Bruxelles, la Adunarea Parlamentară a NATO şi la PE

Senatorul PSD Mircea Geoană va face, în perioada 16-18 februarie, o vizită la Bruxelles, la Adunarea Parlamentară a NATO şi la Parlamentul European.

85 afișări
Imaginea articolului Geoană face o vizită la Bruxelles, la Adunarea Parlamentară a NATO şi la PE

Mircea Geoană (Imagine: Mihai Dascalecu/Mediafax Foto)

Conform unui comunicat remis vineri agenţiei MEDIAFAX, Mircea Geoană va face o vizită de lucru la Bruxelles în perioada 16-18 februarie, urmând să participe la reuniunea comună anuală a Comisiei pentru securitate şi apărare, Comisiei politice şi a Comisiei pentru economie şi securitate din cadrul Adunării Parlamentare a NATO.

Totodată, Mircea Geoană va avea şi o serie de întrevederi cu reprezentanţi ai tuturor grupurilor parlamentare din cadrul Parlamentului European, dar şi cu reprezentanţi ai Comisiei Europene.

Pe agenda discuţiilor se află subiecte legate de drepturile românilor pe piaţa muncii în statele membre, aderarea României la Spaţiul Schengen, dar şi noile evoluţii din regiune, în special cele din Republica Moldova şi Ucraina, se mai arată în comunicat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici