Geoană: Grupurile PSD şi PNL vor declanşa din prima zi de mandat procesul de revizuire a Constituţiei

Grupurile parlamentare ale PSD şi PNL vor declanşa, săptămâna viitoare, după anunţarea rezultatului alegerilor prezidenţiale, procesul de revizuire a Constituţiei, "din prima zi de mandat", a anunţat, luni, la un miting electoral la Ploieşti, candidatul PSD la Preşedinţie Mircea Geoană.

17 afișări
Imaginea articolului Geoană: Grupurile PSD şi PNL vor declanşa din prima zi de mandat procesul de revizuire a Constituţiei

Geoană: Grupurile PSD şi PNL vor declanşa din prima zi de mandat procesul de revizuire a Constituţiei (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

Mircea Geoană a anunţat, luni, în cadrul unui miting electoral la Ploieşti, că a convenit cu liderul PNL Crin Antonescu şi au decis ca săptămâna viitoare, după anunţarea rezultatului alegerilor prezidenţiale, grupurile parlamentare ale PSD şi PNL să declanşeze în Parlament procesul de revizuire a Constituţiei.

"Vom declanşa un forum constituţional şi ne vom sfătui cu toţii ce fel de republică dorim şi vom avea într-adevăr o discuţie serioasă, nepartizană, neelectorală, despre ce vreţi dumneavoastră despre ţara dumneavoastră şi despre ce vrem noi despre România noastră. Acest lucru îl începem săptămâna viitoare, din prima zi de mandat, nu în ultima zi de mandat", a spus Geoană în aplauzele sutelor de susţinători social-democraţi şi liberali prezenţi la miting.

Peste o mie de susţinători PSD şi PNL au participat, luni seară, la Casa Sindicatelor din centrul Ploieştiului, la un miting electoral de susţinere a lui Mircea geoană pentru funcţia de preşedinte al României.

Printre participanţii la miting s-au numărat preşedintele de onoare al PNL, Mircea Ionescu Quintus, prim-vicepreşedintele PNL Ludovic Orban, liderii liberali Norica Nicolai şi Theodor Meleşcanu, alături de lideri ai PSD.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici