Geoană : Guvernanţii de dreapta trebuie puşi la colţ, pe coji de nucă

Preşedintele PSD, Mircea Geoană, a declarat, duminică, la Constanţa, la închiderea Şcolii politice a TSD, că guvernanţii de dreapta s-au raportat la instituţiile statului ca la nişte jucării şi acum trebuie „puşi la colţ”, pe coji de nucă, să se căiască.

17 afișări
Imaginea articolului Geoană : Guvernanţii de dreapta trebuie puşi la colţ, pe coji de nucă

Geoană : Guvernanţii de dreapta trebuie puşi la colţ, pe coji de nucă (Imagine: Mediafax Foto)

Geoană a spus că guvernele de dreapta pe care le-a avut România au sărăcit ţara, au secătuit resursele acesteia, după principiul „după noi potopul”.

„PSD trebuie să câştige alegerile nu pentru că Geoană are fudulia să devină prim-ministru, (...) ci pentru că România nu mai are resurse pentru încă patru ani de scandal şi de haos. (...) Dacă dreapta câştigă alegerile, indiferent de formulă, că vine la guvernare PDL sau rămâne PNL, sau vine la guvernare alianţa murdară PDL – PRM – PNG România riscă să se ducă într-o fundătură”, a afirmat el.

Geoană a apreciat că guvernanţii de dreapta s-au comportat ca nişte „copii răsfăţaţi” şi au privit instituţiile statului ca pe „jucării” sau „arme” cu care să se bată între ei.

„Ca nişte copii răsfăţaţi, au rupt şi pomii care dădeau fructe, au omorât şi găina care dădea ouă, trebuie să îi punem la colţ pe coji de nucă, să îşi bage minţile în cap şi să se căiască”, a spus preşedintele PSD.

La închiderea şcolii de vară a TSD a participat şi primarul Constanţei, Radu Mazăre, care în prima zi a şcolii afirmase că nu îi plac prea mult cursurile şi pleacă să se dea cu zmeul (kyte – n.r.).

La închiderea şcolii, Mazăre a venit cu o cască de şantier pe cap, afirmând că politicienii, dacă fac treabă, nu trebuie să se mai preocupe de ipostazele negative în care apar în presă.

„Eu aici fac treabă, voi construi 10.000 de locuinţe pentru tineri. Dacă faci treabă nu mai contează restul, că eu umblu prin cluburi, cu gagici, cu decapotabile”, a spus el.

La final, în aplauzele tinerilor TSD, Geoană, Mazăre şi preşedintele TSD, Nicolae Bănicioiu, şi-au pus şi ei pe cap, pe rând, casca adusă de primarul de Constanţa.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici