Geoană: Hrebenciuc aşteaptă decizia PSD Bacău pentru a vedea mandatul pentru Congres

Liderul PSD, Mircea Geoană, a susţinut, marţi, că Viorel Hrebenciuc aşteaptă decizia Conferinţei Judeţene a PSD Bacău pentru a vedea mandatul pentru Congres, el explicând astfel afirmaţia lui Hrebenciuc potrivit căreia nu ştie cu cine să voteze la Congres.

20 afișări
Imaginea articolului Geoană: Hrebenciuc aşteaptă decizia PSD Bacău pentru a vedea mandatul pentru Congres

Geoană: Hrebenciuc aşteaptă decizia PSD Bacău pentru a vedea mandatul pentru Congres (Imagine: Andrei Pungovschi/Mediafax Foto)

"Toţi liderii de judeţe, inclusiv liderii cu care sunt foarte apropiat, au un respect deosebit faţă de vocea colegilor din respectivele organizaţii. Ce a făcut Hrebenciuc şi ce fac şi alţi lideri de partid care nu ezită să spună că mă susţin în continuare e să spună că aşteaptă Conferinţele judeţene, pentru a putea ca, acolo, partidul să se pronunţe şi să vină cu un eventual mandat pentru Congres", a spus Geoană.

El a arătat că problema susţinătorilor nu se tratează ca o chestiune de aritmetică electorală.

"Dacă ne apucăm să facem liste cu susţinători cu preşedinţi de organizaţii, lista care este în favoarea mea este impresionantă. Dar noi nu tratăm aceste lucruri ca pe o chestiune de aritmetică electorală în interiorul partidului. Noi va trebui să convingem colegii din judeţe şi vor fi opinii diferite în cadrul Delegaţiilor judeţene", a adăugat Geoană.

Viorel Hrebenciuc a declarat, într-o întâlnire cu primari ai PSD, că nu ştie cu cine să voteze pentru conducerea partidului, menţionând că după Consiliul Naţional al formaţiunii va fi "foarte deştept pe acest subiect", potrivit unei înregistrări difuzate, luni, de Realitatea TV.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici