Geoană: Îi dau mâna lui Adrian Năstase şi nu e o strângere de mână formală

Liderul PSD Mircea Geoană i-a felicitat pe candidaţii la funcţia de preşedinte al Consiliului Naţional al partidului, după anuţarea rezultatelor oficiale ale votului şi, dându-i mâna lui Adrian Năstase, câştigătorul competiţiei, a spus că "nu este o strângere de mână formală".

2 afișări
Imaginea articolului Geoană: Îi dau mâna lui Adrian Năstase şi nu e o strângere de mână formală

Geoană: Îi dau mâna lui Adrian Năstase şi nu e o strângere de mână formală (Sursa: Mediafax Foto)

"Îi invit pe Adrian şi pe Dan Mircea să rămână buni prieteni, pentru că la congresele sau la competiţiile anterioare s-a lăsat şi cu resentimente. V-aţi dat mâna şi nu vreau să cred că a fost o strângere formală. Îi dau mâna lui Adrian Năstase şi nu este o strângere de mână formală", a spus Mircea Geoană, după ce insistase ca cei doi competitori, Adrian Năstase şi Dan Mircea Popescu, să-şi dea mâna şi să se felicite reciproc.

El l-a invitat, totodată, pe Dan Mircea Popescu să lucreze alături de Adrian Năstase la oferta electorală a PSD.

"Multă lume a sperat că azi se va lăsa cu scandal. Am demonstrat că partidul nostru este un partid cu adevărat democratic. Vreau să-i felicit pe cei doi care au intrat în competiţie. În urmă cu câteva zile îl invitam pe Adrian să i se alăture lui Dan Mircea Popescu pentru a lucra la oferta electorală a PSD. Acum îl invit de Dan Mircea Popescu să lucreze alături de Adrian la oferta electorală a PSD", a spus Geoană.

Liderul social-democrat a ţinut să-l invite şi pe Alexandru Athanasiu (şi el fost preşedinte al Consiliului Naţional al PSD) să se alăture echipei de conducere a partidului, propunere avansată iniţial de preşedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu.

Fostul premier Adrian Năstase a fost ales, vineri, preşedintele Consiliului Naţional al PSD, cu 418 voturi, în faţa lui Dan Mircea Popescu, pentru care au votat 202 delegaţi, iar 28 de voturi au fost anulate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici