Geoană: Indiferent de traiectoria PSD şi PC, conservatorii vor avea în mine un partener de încredere

Fostul preşedinte al PSD Mircea Geoană scrie, pe blog, că, "indiferent de traiectoria politică a PSD şi PC", conservatorii vor avea în el "un partener de încredere", exprimându-şi totodată speranţa că relaţiile dintre cele două partide vor fi în continuare "la fel de apropiate şi la fel de solide".

33 afișări
Imaginea articolului Geoană: Indiferent de traiectoria PSD şi PC, conservatorii vor avea în mine un partener de încredere

Geoană: Indiferent de traiectoria PSD şi PC, conservatorii vor avea în mine un partener de încredere (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

Geoană îl felicită pe Daniel Constantin pentru alegerea în funcţia de preşedinte al PC şi "pentru că şi-a asumat o responsabilitate extrem de importantă, aceea de a începe un nou capitol în viaţa partidului".

"Am avut în ultimii ani o colaborare extrem de bună cu Partidul Conservator şi am apreciat capacitatea partidului pe care îl conduce, de astăzi, de a susţine oameni tineri, profesionişti, cu idei şi cu hotărârea de a face un alt fel de politică în România", afirmă Geoană.

El îşi exprimă speranţa că relaţiile dintre PSD şi PC vor fi în continuare "la fel de apropiate şi la fel de solide".

"Există foarte multe lucruri care ne unesc şi prea puţine care ne separă, iar acestea din urmă nu trebuie să stea în calea unei relaţii politice constructive", subliniază fostul preşedinte al PSD.

Mircea Geoană mai scrie că, "indiferent de traiectoria politică a PSD şi PC", îi asigură pe Daniel Constantin şi pe conservatori că vor avea în el un partener de încredere.

"La fel cum am procedat şi în ultimii ani, nu cred că un partid sau un politician deţin monopolul asupra ideilor bune. Sunt pregătit să suţin orice demers constructiv şi orice măsură menită să aducă o schimbare pozitivă în viaţa românilor. Sunt convins că o Opoziţie solidă şi unită, în care PC să aibă un cuvânt greu de spus, este soluţia optimă pentru a bloca excesele actualei puteri", menţionează Geoană.

Daniel Constantin a fost ales, duminică, în funcţia de preşedinte al PC, la Congresul extraordinar al partidului. Constantin a declarat, la Congres, că vine cu un mod de gândire nou, transparenţă şi eficienţă, arătând că PC are drumul propriu, dar este deschis pentru colaborarea cu toate partidele de opoziţie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici