Geoană întrebat de ce nu este pe scenă lângă Băsescu la Ford: "A dorit să vorbească de unul singur"

Preşedintele Senatului, Mircea Geoană, aflat, marţi, la Automobile Craiova, unde este lansat primul automobil Ford asamblat la această fabrică, nu a urcat pe scena unde are loc evenimentul, el afirmând că motivul este că preşedintele Traian Băsescu "a dorit să vorbească de unul singur".

38 afișări
Imaginea articolului Geoană întrebat de ce nu este pe scenă lângă Băsescu la Ford: "A dorit să vorbească de unul singur"

Preşedintele Senatului, Mircea Geoană (Imagine: Mediafax Foto)

Pe scena pe care are loc evenimentul au urcat doar preşedintele Ford Europa, John Fleming, şi preşedintele Traian Băsescu, care s-au adresat celor prezenţi.

Preşedintele Senatului, Mircea Geoană, a stat în spatele jurnaliştilor, în zona în care salariaţii uzinei de la Craiova sunt adunaţi pentru a-i asculta pe oficiali.

Întrebat de ce nu a urcat şi el pe scenă, alături de Traian Băsescu, Geoană a răspuns: "Preşedintele a dorit să vorbească de unul singur".

Primul automobil Ford asamblat la Automobile Craiova, un vehicul comercial uşor, Ford Transit Connect, este lansat, marţi, la eveniment participând preşedintele Traian Băsescu, preşedintele Senatului, Mircea Geoană, parlamentari şi autorităţi locale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici