Geoană, întrebat despre afirmaţiile lui Blaga: Băsescu scade în sondaje, liderii PDL sunt nervoşi

Preşedintele PSD, Mircea Geoană, a declarat, luni, că ultimele declaraţii ale ministrului Vasile Blaga la adresa social-democraţilor sunt cauzate de "preocupările" de la nivelul PDL faţă de tendinţa constantă de scădere în sondaje a şefului statului.

26 afișări
Imaginea articolului Geoană, întrebat despre afirmaţiile lui Blaga: Băsescu scade în sondaje, liderii PDL sunt nervoşi

Preşedintele PSD, Mircea Geoană (Imagine: Mediafax Foto)

Întrebat cum comentează precizarea lui Vasile Blaga, că nu a glumit când a spus că PSD poate să părăsească Guvernul dacă nu este mulţumit de anumite decizii, Geoană a răspuns:

"Eu pot să înţeleg faptul că există o preocupare a liderilor PDL şi a lui Traian Băsescu faţă de o tendinţă stabilizată de scădere în sondaje. Liderii PDL sunt nervoşi şi caută scuze şi explicaţii faţă de rezultatele electorale. Nici nu considerăm normal să răspundem la astfel de atacuri. Politic, este de înţeles preocuparea crescândă a PDL şi a lui Traian Băsescu faţă de scăderea în sondaje", a adăugat Geoană.

Vasile Blaga, a declarat, sâmbătă seară, la Realitatea TV, că premierul Emil Boc nu mai este dispus să accepte comentarii negative pe marginea unor acte ale Guvernului şi că i-a atenţionat deja pe miniştrii PSD.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici