Geoană: La Mizil se va da semnalul începutului campaniei lui Adrian Năstase pentru 2009

Preşedintele PSD, Mircea Geoană, a declarat duminică, la un miting electoral desfăşurat la Mizil, că din această localitate, despre care a spus că este "microcosmosul hărţii electorale a României", se va da semnalul începutului campaniei lui Adrian Năstase pentru anul 2009.

14 afișări
Imaginea articolului Geoană: La Mizil se va da semnalul începutului campaniei lui Adrian Năstase pentru 2009

Geoană: La Mizil se va da semnalul începutului campaniei lui Adrian Năstase pentru 2009 (Imagine: Mediafax Foto)

"Semnalul de aici (de la Mizil – n.r.), de pe 30 noiembrie, în acest colegiu, pentru Adrian Năstase este începutul campaniei şi pentru 2009 (când au loc alegerile prezidenţiale - n.r.)", a arătat Geoană.

El le-a cerut social democraţilor din Mizil, prezenţi la mitingul electoral, să vină la vot şi să demonstreze prin scorul obţinut, că Adrian Năstase şi PSD rămân "stâlpii de forţă ai politicii româneşti".

"Vă rog ca pentru colegul meu şi preşedintele Consiliului Naţional, Adrian Năstase, să veniţi şi să daţi un rezultat la Mizil, care este un microcosmos al hărţii electorale a României, din care să se vadă că Adrian Năstase şi PSD rămân stâlpii de forţă ai politicii româneşti", a precizat Geoană.

El a mai spus că PSD nu se va lăsa până nu va îndepărta orice formă de putere de dreapta în România.

"2008 reprezintă doar o etapă. În 2009 terminăm lucrarea şi ne vedem serios de construit", a mai spus Geoană.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici