Geoană: Mă rog pentru sănătatea şi libertatea lui Năstase

Preşedintele Comisiei de Politică Externă a Senatului, Mircea Geoană, a declarat, joi dimineaţă, că se roagă pentru sănătatea şi libertatea lui Adrian Năstase, el adăugând că orice comentariu politic într-o astfel de situaţie este fie indecent, fie ipocrit.

489 afișări
Imaginea articolului Geoană: Mă rog pentru sănătatea şi libertatea lui Năstase

Geoană: Mă rog pentru sănătatea şi libertatea lui Năstase (Imagine: Mihai Dascalescu/Mediafax Foto)

"Eu cred că orice comentariu politic într-o astfel de situaţie este fie indecent, fie ipocrit şi cred că singurul lucru pe care ar trebui să-l facem toţi cei care suntem în meseria de politicieni este să respectăm tragedia unui om. Din punctul meu de vedere, mă rog pentru sănătatea şi libertatea lui Adrian", a afirmat Geoană.

În opinia sa, comentariile politice ar trebui puse deoparte, situaţia fiind mult prea dramatică.

Întrebat dacă îl considera în stare pe Adrian Năstase să facă un astfel de gest, senatorul a spus: "Numai să nu ajungi într-o astfel de situaţie".

"Cred că din perspectivă politică ar fi incorect să ne ducem şi să scormonim în necazurile şi drama acestui estui om, coleg şi prieten de-al nostru. Pentru noi cei care am lucrat ani de zile, care îl cunoaştem de ani de zile, este cu atât mai dureros şi mai penibil să ne apucăm să ne suim pe o astfel de tragedie", a declarat Mircea Geoană.

El a mai spus că se gândeşte la băieţii lui Adrian Năstase, la familie, la cei care îi sunt apropiaţi şi că se roagă ca Dumnezeu să-i dea acestuia tărie să treacă peste acest "moment cumplit".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici