Geoană: Mitrea are şanse minuscule, ca să nu zic spre zero, pentru şefia PSD

Preşedintele PSD Mircea Geoană a declarat, miercuri, la Realitatea Tv că i se pare nefiresc ca un om care a avut o atitudine ostilă în campania pentru Preşedinţie din 2009 să emită pretenţii pentru şefia PSD, menţionând că Miron Mitrea are şanse "minuscule" să devină preşedinte al formaţiunii.

12 afișări
Imaginea articolului Geoană: Mitrea are şanse minuscule, ca să nu zic spre zero, pentru şefia PSD

Geoană: Mitrea are şanse minuscule, ca să nu zic spre zero, pentru şefia PSD (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

"Mi se pare nefiresc ca cineva care nu ne-a făcut bine în campanie, care a avut o atitudine ostilă tot anul vizavi de şansele noastre de a câştiga, să emită pretenţii la şefia PSD", a spus Geoană, întrebat cum comentează candidatura lui Mitrea la prima poziţie din partid.

Întrebat despre şansele lui Mitrea, Geoană a spus că acestea sunt "minuscule", dacă nu "chiar zero".

El a menţionat că în partid sunt oameni de forţă care nu au făcut efort în campania pentru Preşedinţie.

Întrebat cum comentează candidaturile lui Cristian Diaconescu şi Adrian Năstase, el a răspuns că doreşte să nu comenteze despre colegii săi.

Cu toate acestea, el a ţinut să menţioneze că Năstase a avut funcţii importante în stat şi este un politician matur, iar Diaconescu este un politician cu un potenţial "interesant" pentru anii viitori.

Întrebat dacă este de părere că şi Radu Mazăre îşi va depune candidatura la şefia PSD, Geoană a răspuns negativ.

De asemenea, el a menţionat că nu consideră realegerea lui Viorel Hrebenciuc ca lider al deputaţilor PDL ca având o semnificaţie deosebită în perspectiva Congresului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici