Geoană, nemulţumit că propunerile PSD pentru secretari de stat sunt amânate

Preşedintele PSD, Mircea Geoană, a declarat, joi, după şedinţa conducerii coaliţiei PDL-PSD, că aşteaptă de la premierul Emil Boc nominalizarea rapidă a unor secretari de stat propuşi de PSD, dar neinstalaţi încă în funcţii.

19 afișări
Imaginea articolului Geoană, nemulţumit că propunerile PSD pentru secretari de stat sunt amânate

Geoană, nemulţumit că propunerile PSD pentru secretari de stat sunt amânate (Imagine: Mediafax Foto)

Geoană a spus că aşteaptă de la premier o rezolvare rapidă a cazurilor în care PSD a propus secretari de stat în unele ministere, însă numirea lor în funcţie a fost amânată.

"Este nepermis ca propunerile PSD pentru secretari de stat să nu fie rezolvate după ce au trecut aproape două luni de la formarea guvernului", a adăugat el.

Geoană s-a referit la propunerea PSD pentru un post de secretar de stat în Ministerul Justiţiei, Maia Teodoroiu, a cărei nominalizare a fost amânată de premier.

Surse din PSD au arătat că, în timpul şedinţei, Geoană i-a solicitat lui Boc nominalizarea lui Teodoroiu, dar şi a Nataliei Intotero, propusă de PSD secretar de stat la Ministerul Afacerilor Externe, dar nenominalizată încă de premier.

Aceleaşi surse au afirmat că Boc nu a oferit explicaţii sau justificări pentru amânarea celor două nominalizări, dând doar asigurări că aceste două cazuri vor fi rezolvate.

Preşedintele PSD, Mircea Geoană, a declarat, pe 21 ianuarie, la Craiova, că propunerea PSD pentru postul de secretar de stat la Ministerul Justiţiei (MJ) este Maia Teodoriu, nominalizarea fiind transmisă, miercuri seară, premierului Emil Boc.

Citeşte şi:

Propunerea PSD pentru secretar de stat în MJ: Maia Teodoriu

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici