Geoană: Portretul robot al preşedintelui - opusul lui Traian Băsescu, mai echilibrat şi mai serios

Mircea Geoană a declarat, luni, că singurul profil al candidatului la Preşedinţie îl vor stabili românii, la vot, adăugând că singurul portret robot va fi opusul lui Traian Băsescu, "mai echilibrat şi mai serios", "care nu va face din vrajbă şi vendetă politică o metodă de administrare" a ţării.

247 afișări
Imaginea articolului Geoană: Portretul robot al preşedintelui - opusul lui Traian Băsescu, mai echilibrat şi mai serios

Mircea Geoană (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

Despre afirmaţiile preşedintelui Traian Băsescu, privind profilul candidatului la Preşedinţie, care ar trebui să aibă între 50 şi 60 de ani, Mircea Geoană a spus că singurul profil al preşedintelui se află în inima şi votul românilor.

"Acolo este portretul robot, şi ca generaţie, şi ca stil, şi ca mod de a face treabă. În mod sigur, va fi opusul lui Traian Băsescu. Dacă este un portret robot, este că va fi opusul lui Traian Băsescu, cineva cu mai mult echilibru, cineva care nu va face din vrajbă şi vendetă politică o metodă de administrare a treburilor ţării", a spus senatorul PSD.

El a menţionat că românii au nevoie de ceva mult mai echilibrat şi mai serios, şi mai adunător de resurse, şi nu dezbinator".

Mircea Geoană a declarat că este cel puţin ciudat modul în care preşedintele Băsescu a prezentat realitatea privind alegerile din 2009.

"Dacă ar fi undeva de căutat milionul de voturi care a dispărut, din partea instituţiilor statului, cred că ar trebui căutat în 2009, pe lângă cele 5,2 milioane pe care le-am obţinut. Cred că mai sunt câteva bune sute de mii care pot fi găsite, dacă cineva vrea într-adevăr să caute", a spus Geoană.

Preşedintele Traian Băsescu a spus, duminică, la o emisiune la Realitatea Tv, că "România are nevoie de un preşedinte care încă să aibă energie, aşa, între 50 şi 60 de ani, undeva aici".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici