Geoană: Preşedintele Traian Băsescu este vinovat de instabilitatea politică

Preşedintele PSD, Mircea Geoană, a declarat, vineri la Craiova, că preşedintele Traian Băsescu este vinovat pentru că a deturnat voinţa electoratului, aducând la guvernare o putere de dreapta "fragmentată" şi "certăreaţă", fiind responsabil pentru "instabilitatea" politică.

15 afișări
Imaginea articolului Geoană: Preşedintele Traian Băsescu este vinovat de instabilitatea politică

Geoană: Preşedintele Traian Băsescu este vinovat de instabilitatea politică (Imagine: Mediafax Foto)

Mircea Geoană a declarat, vineri, la Craiova, într-o conferinţă de presă, că "preşedintele şi premierul au încercat să mimeze responsabilitatea", şeful statului fiind vinovat, în opinia liderului social-democrat, de "instabilitatea" politică din România.

"Traian Băsescu este vinovat pentru faptul că a deturnat voinţa electoratului şi a adus la guvernare o putere de dreapta fragmentată, certăreaţă şi care a ajuns în 2008 mai rău decât CDR. Este responsabil pentru instabilitatea politică din România. România a avut şansa de a avea un Guvern legitim, stabil, competent, capabil să asigure stabilitate economică şi politică", a susţinut liderul PSD.

Preşedintele PSD opinează că actualul Cabinet reprezintă "o dovadă cum nu trebuie să fie gestionată economia şi cum nu să nu te pui la adăpost de situaţii neplăcute precum cea pe care o traversăm în acest moment".

Preşedintele Traian Băsescu a avertizat, vineri, că un guvern cu o susţinere de 20 la sută în Parlament nu se poate angaja pentru viitorul cabinet şi a îndemnat partidele politice să înceapă o dezbatere publică în această campanie privind un proiect de lege pentru salarizarea bugetarilor.


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici