Geoană: Propunerea lui Năstase nu trebuie comentată prea mult

Preşedintele PSD, Mircea Geoană, a declarat, vineri, că propunerea făcută de fostul lider al partidului Adrian Năstase, cu privire la oportunitatea unei conduceri colective a PSD, nu trebuie comentată prea mult.

4 afișări
Imaginea articolului Geoană: Propunerea lui Năstase nu trebuie comentată prea mult

Geoană: Propunerea lui Năstase nu trebuie comentată prea mult

Reacţiile de joi ale unor vicepreşedinţi la propunerea avansată de Năstase reprezintă "răspunsul nostru colectiv", a afirmat Geoană, într-o conferinţă de presă.

"Nu cred că această propunere trebuie comentată prea mult. Înţeleg raţiunile acesteia, dar în acest moment avem priorităţi mult mai grave, mult mai serioase şi încercăm să ne gândim la viitor, nu la trecut", a spus Geoană.

Liderul social-democrat a ţinut să precizeze că decizia cu privire la introducerea unei moţiuni de cenzură va trebui respectată de toţi membrii partidului.

"Am avut un Comitet Executiv privind introducerea moţiunii de cenzură şi vom avea şi altă decizie cu privire la finalitatea acestei moţiuni. Decizia se va lua prin vot, toţi vor trebui să se supună majorităţii, şi cei care au vot împotrivă vor trebui să se supună", a mai spus Geoană.

Întrebat despre posibilitatea de a demisiona, în contextul unor zvonuri cu privire la eventualitatea convocării unui Congres extraordinar, Geoană a răspuns: "Congres la ce? La PNL? Eu înţeleg dorinţa unor comentatori şi în presă să se ţină prima pagină a ziarelor cu ce se întâmplă la PSD. Săptămâna viitoare calea de urmat va fi adoptată prin vot (la Comitetul executiv - n.r.). Congresele partidului se fac când există momente politice şi finalizări de cicluri politice".

El a menţionat că mandatul primit în urma alegerii ca preşedinte al PSD în 2005 şi în 2006 a fost obţinerea unui scor electoral care să permită social-democraţilor să revină la guvernare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici