Geoană: PSD nu e unit, trece prin ape tulburi, dezertările continuă

Fostul preşedinte al PSD Mircea Geoană susţine, în scrisoarea adresată membrilor CEX în care solicită convocarea acestui for, că PSD nu este unit, trece prin "ape tulburi", iar dezertările din partid continuă.

523 afișări
Imaginea articolului Geoană: PSD nu e unit, trece prin ape tulburi, dezertările continuă

Mircea Geoană (Imagine: Thomas Campean/Mediafax foto)

Geoană afirmă că orice conflict intern în care PSD este angrenat este un câştig pentru actuala putere. "Dacă noi nu ne înţelegem între noi, singurii care au de pierdut sunt românii. Consider că PSD trebuie să se întoarcă de urgenţă la agenda adevărată a populaţiei. Avem datoria faţă de electoratul nostru să nu fim distraşi de subiecte minore", scrie Geoană.

El a trimist această scrisoare către membrii CEX după ce BPN a decis să îl schimbe din funcţia de preşedinte al Senatului, iar preşedintele partidului, Victor Ponta, a sesizat comisia de integritate a PSD pentru sancţionarea lui, ca urmare a refuzului de a se supune deciziei BPN.

Geoană scrie că PSD "trece prin ape tulburi" care afectează negativ potenţialul USL, iar partidul trebuie să se unească pentru a stopa "hemoragia şi dezertările din partid".

"Din păcate, în acest moment, PSD numai unit nu e, iar acest lucru este foarte grav în contextul în care adversarii noştri vor să modifice legi importante doar pentru a ne fura şi anul viitor. (...) În acest caz, pierderea celei de-a doua funcţii din statul român în favoarea puterii înseamnă grave prejudicii aduse interesului partidului", mai arată Geoană.

El solicită convocarea de urgenţă a Comitetului Executiv Naţional al PSD, care să lămurească aspectele ridicate de el.

Geoană a declarat, marţi, la Realitatea TV, că le-a scris celor din Comitetul Executiv Naţional PSD, menţionând că acesta este forul unde poate fi rezolvată situaţia de la Senat.

"Sper că acolo ne putem rezolva problemele cu calm", a spus Geoană.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici