Geoană: PSD se va prezenta miercuri la Cotroceni cu aceeaşi propunere făcută PNL

Preşedintele PSD, Mircea Geoană, a declarat, marţi seară, că delegaţia PSD care va participa, miercuri, la consultările de la Cotroceni, va propune aceeaşi formulă discutată şi cu PNL, a unui guvern condus de Crin Antonescu.

19 afișări
Imaginea articolului Geoană: PSD se va prezenta miercuri la Cotroceni cu aceeaşi propunere făcută PNL

Geoană: PSD se va prezenta miercuri la Cotroceni cu aceeaşi propunere făcută PNL (Imagine: Ovidiu Dumitru Matiu/Mediafax Foto)

Geoană a precizat, răspunzând unor întrebări, că social-democraţii se vor prezenta la consultările de la Cotroceni cu acelaşi mandat propus şi în discuţiile cu PNL de marţi seara, respectiv un guvern construit în jurul lui Crin Antonescu ca premier şi, la limită, un guvern de uniune naţională condus de un independent agreat de ambele partide.

Liderii PSD nu au stabilit, marţi seară, componenţa delegaţiei care se va prezenta la negocierile de la Cotroceni, surse din partid menţionând că este posibil ca la discuţii să fie prezenţi nouă membri ai BPN.

Preşedintele Traian Băsescu a transmis, marţi, preşedinţilor partidelor parlamentare, liderilor grupului parlamentar al minorităţilor naţionale şi grupului independenţilor invitaţii la consultări, pentru miercuri după-amiază, la Palatul Cotroceni, pentru discuţii în vederea formării noului guvern.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici