Geoană şi-a certat şoferul pentru că producea "efect de seră"

Preşedintele PSD, Mircea Geoană, şi-a certat, marţi, propriul şofer, pentru că îl aştepta în faţa sediului central al partidului, unde liderul social-democrat dădea o declaraţie presei, cu maşina cu motorul pornit, el cerându-i şoferului să oprescă motorul, pentru că "e efect de seră".

24 afișări
Imaginea articolului Geoană şi-a certat şoferul pentru că producea "efect de seră"

Geoană şi-a certat şoferul pentru că producea "efect de seră" (Imagine: Mediafax Foto)

"Măi, să dea mai în faţă maşina asta un pic", a spus Geoană, coborând pe treptele din faţa sediului central al partidului, unde era aşteptat de jurnalişti pentru o declaraţie.

"Şi să oprească, măi, că în Elveţia îi bate unul cu pumnul în capotă dacă stă cu motorul aprins pe vremea asta", a continuat Geoană, uitându-se spre şoferul său, care oprise maşina la circa un metru de jurnalişti şi aştepta cu motorul pornit, probabil pentru a mai răci habitaclul.

"E chiar maşina dumneavoastră!", i-au transmis jurnaliştii lui Geoană. "Păi de asta zic şi eu. Bate-i cu pumnul în capotă, să dea mai în faţă şi să închidă motorul. Nu vedeţi că e efect de seră?", a mai spus Geoană.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici