Geoană: Soarta PSD este să vină la guvernare după o criză creată de dreapta

Preşedintele PSD, Mircea Geoană, a declarat, luni, într-o conferinţă de presă la Timişoara, că soarta PSD este să vină la guvernare după ce "dreapta creează câte o criză", situaţie care, potrivit liderului social-democrat, s-a înregistrat şi în 1999.

14 afișări
Imaginea articolului Geoană: Soarta PSD este să vină la guvernare după o criză creată de dreapta

Geoană: Soarta PSD este să vină la guvernare după o criză creată de dreapta

"Un lung ciclu de creştere economică, de opt ani de zile, se încheie. Cifrele economice sunt pesimiste. Asta e soarta PSD, venim la guvernare după ce dreapta creează câte o criză. Şi în '99 a fost la fel cu Convenţia şi cu PD, iată că şi acum, după patru ani ai Alianţei, este momentul unei schimbări mai profunde şi lucrurile arată că PSD va câştiga alegerile", a spus Geoană.

Potrivit acestuia, PSD are şi un plan de guvernare, care, printre altele, presupune protejarea persoanelor angajate sau neangajate care au peste 40 de ani.

"Planul de guvernare al PSD vine cu o propunere aplicată în ţările europene, inclusiv în Germania, în care pentru angajaţii de peste 40 de ani aflaţi în şomaj sau în slujbă, statul să intervină cu o reducere de taxă integrală pentru companiile care au angajaţi de peste 40 de ani sau angajează persoane de peste 40 de ani. Trebuie să găsim stimulente pentru firmele care angajează oameni tineri sub 25 de ani", a afirmat Geoană.

Preşedintele PSD, Mircea Geoană, a fost, luni, la Timişoara, unde s-a întâlnit cu candidaţii la alegerile parlamentare şi a vizitat o societate din Timişoara care şi-a redus activitatea şi a anunţat două săptămâni de şomaj tehnic pentru 45 la sută din angajaţi.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici