Geoană spune că PSD nu a fost invitat la discuţii de Croitoru

Preşedintele PSD, Mircea Geoană, a declarat, vineri după-amiază, la Palatul Parlamentului, că premierul desemnat, Lucian Croitoru, nu a invitat formaţiunea pe care o conduce la discuţii privind susţinerea sa în Parlament.

20 afișări
Imaginea articolului Geoană spune că PSD nu a fost invitat la discuţii de Croitoru

Geoană spune că PSD nu a fost invitat la discuţii de Croitoru (Imagine: Ştefan Birlodeanu/Mediafax Foto)

Întrebat dacă premierul desemnat, Lucian Croitoru, a invitat PSD la discuţii pentru a obţine spijinul acestei formaţiuni, Geoană a răspuns: "Nu".

Coordonatorul campaniei prezidenţiale a PSD, Viorel Hrebenciuc, declarase anterior, în jurul prânzului, că PSD nu a primit nicio solicitare din partea lui Croitoru de a discuta pe marginea susţinerii acestuia, dar că este aşteptat la sediul PSD.

"Nu am primit, dar îl aşteptăm (pe Croitoru, n.r.) la partid. Să vină când doreşte. Oricum, răspunsul îl ştie de pe acum", a spus Hrebenciuc, într-o declaraţie făcută la sediul central al PSD.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici