Geoană: Stolojan nu va fi premier nici de ar câştiga PDL alegerile

Preşedintele PSD, Mircea Geoană, a declarat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă, că Theodor Stolojan face parte din trecutul vieţii politice româneşti, care nu va fi premier nici în situaţia în care PDL va câştiga alegerile.

17 afișări
Imaginea articolului Geoană: Stolojan nu va fi premier nici de ar câştiga PDL alegerile

Geoană: Stolojan nu va fi premier nici de ar câştiga PDL alegerile (Imagine: Mediafax Foto)

Geoană a răspuns astfel acuzaţiilor lansate, sâmbătă, în Dolj, de Stolojan, la adresa sa, în care acesta din urmă susţinea că Geoană nu merită să ajungă în Parlament

"Văd că domnul Stolojan, cavalerul rătăcitor fără de colegiu, cel care a fugit de confruntarea cu electoratul român şi a preferat să se ducă listac în Parlamentul European, se plimbă prin colegiul meu şi dă declaraţii fulminante de la Dăbuleni", a precizat Geoană.

Liderul PSD a arătat că propunerea PDL ca Stolojan să devină premier nu este sinceră şi serioasă.

"Nu Stolojan este candidatul adevărat al preşentelui şi al PDL. Poate este al lui Futur şi al lui Pinalti, a acestei falange corupte liberal-democrate din Moldova. Stolojan nu va fi premier nici dacă va câştiga PDL alegerile. Este un iepure lansat la înaintare ca şi în 2004", a atacat Geoană.

El a mai spus că Stolojan este un om al trecutului, care face parte din trecutul vieţii politice româneşti.

Geoană a arătat că Stolojan se face vinovat de dezastru socio-economic în care a adus România în 1992, când a fost premier, precum şi de faptul că a "nenorocit" economia Republicii Moldova când a fost la Banca Mondială.

Liderul PSD l-a mai acuzat pe Stolojan de falimentatul Grupului Tofan, el precizând că Stolojan are 780 de procese cu foştii muncitori de la fabrica de anvelope de la Floreşti.

Geoană a mai spus că Stolojan şi PLD, fosta sa formaţiune politică, a făcut cea mai scumpă campanie electorală din istoria României, plătind cel mai scump preţ pe unitatea de vot.

Liderul PSD precizat că acea campanie a fost făcută, probabil, tot cu banii lui Flutur şi ai lui Pinalti, că de atunci s-a creat obişnuinţa de a cumpăra voturi pe bani şi că acest tip de campanie, excesiv de scumpă, a fost "perfecţionată" la nivelul PDL.

Prim-vicepreşedintele PDL Teodor Stolojan a declarat, sâmbătă, că Mircea Geoană nu merită să ajungă în Parlament şi nici PSD la guvernare, întrucât a încercat să fie un partid mai bun, dar nu a reuşit.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici